GHIDUL MODELELOR DE SUCCES

Planul tău de viitor concret și realizabil în doar 4 săptămâni!

De câte ori ți-ai spus până acum, că nu vei mai face această activitate pentru mult timp?

După cum știi deja, nu alege nimeni această activitate din plăcere. Fiecare dintre noi a trecut sau trece, printr-un moment de cumpănă. Însă, această industrie nu îți oferă doar beneficii. Ci și o DEPENDENȚĂ care, nu este sesizată la început.

Astfel că, ceea ce ar fi trebuit să fie o tranziție, care să te ajute, să depășești un moment dificil din viața ta, se transformă într-o capcană pe termen lung.

Din păcate, nu toate modele reușesc, să-și construiască o carieră de viitor, după încetarea acestei activități. Asta pentru că, nu s-au pregătit din timp pentru acest tranzit. Nici financiar, nici educațional, nici emoțional și nici mental.

Care este planul tău concret și realizabil după ce vei înceta această activitate?

Este destul de dificil, să te poți ocupa și de planurile tale personale, având în vedere consumul de timp și energie pe care îl ia această activitate din tine.

Pe lângă timp și energie, mai ești nevoită, să faci față valurilor critice din exterior, cerințelor obositoare ale membrilor și interpretarea acelor roluri care se cer de la tine. 

Am fost acolo...

ÎNȚELEG PERFECT PRIN CE TRECI!

Draga mea, nici nu îți pot descrie în cuvinte lupta care s-a dat în mine, în momentul în care, am ales să mă expun cu această poveste. 

Experiența pe care am avut-o ca și model de videochat, a fost una destul de satisfăcătoare. Nu doar financiar. Personal, m-am dezvoltat foarte mult, am căpătat mai multă încredere și deschidere, însă, nu pot spune că m-a împlinit.

Dupa cum bine știi, nu este o activitate care să fie tolerată și acceptată de societate. Nici nu ar avea cum. Nu o să vina nimeni să-ți spună: Bravo draga mea! Felicitări pentru modul în care te descurci! Mulțumim că ai ales să depui acest efort considerabil, de a satisface nevoile altora!

Draga mea, cei din exterior nu cred o secundă că tu depui vreun efort. Din contră. Ei cred că, ai ales calea ușoară și rapidă de a face bani. Dar adevărul este că, activitatea de model, cere foarte multe sacrificii și compromisuri.

Deși, aș fi putut alege orice alt domeniu de consiliere, pe orice alt subiect, ceva m-a îndemnat, să mă întorc la acele femei pe care, le-am lăsat în urmă. 

De ce? 

Ei bine draga mea, nu a fost o alegere ușoară din mai multe motive:

 • după ce am încheiat activitatea de model, nu am mai vrut nici măcar să-mi amintesc de asta. Oarecum, eram rușinată de alegerea mea. A fost nevoie să-mi asum și să-mi accept toate alegerile, chiar și cele greșite.
 • după ce am obținut calificările de consilier dezvoltare personală și life coach, am înțeles că, este necesară o conduită morală, bazată pe principii și valori. Nicidecum pe ceea ce se petrece în videochat.
 • atunci când le-am expus colegilor de breaslă și altor oameni, că vreau să consiliez femeile din industria videochat-ului, am fost privită suspicios.
 • dar cea mai grea lovitură, a fost, să văd că, nici un studio căruia i-am prezentat intenția mea, nu m-a luat în considerare. 

După cum vezi, aveam destule motive să mă opresc din acest proiect. Doar că, eu am văzut fix opusul.

Am fost cândva în postura în care, eram copleșită de tot ceea ce însemna viața de model. Din păcate, nu a fost nimeni care să-i pese cu adevărat de cum mă simțeam, dacă mai puteam sau ce aș fi putut face, dacă nu mai vroiam să fiu model.

Altfel spus, toți m-au ‘’ajutat’’ să intru în aceasta industrie, să rămân dar nu și cum să ies. 

Am făcut greșeala de a confunda condițiile de lucru cu prietenia. Draga mea, eu sper să nu faci același lucru. 

De ce îți spun toate acestea!?

Ce pot face eu concret pentru tine și în cât timp?

Descoperă împreună cu mine pașii către viitorul pe care ți-l dorești cu adevărat!

Te invit într-o călătorie de 4 săptămâni în care, mă voi implica 100% astfel încât, tu să ai un plan bine pus la punct și realizabil!

În primul rând, înțeleg foarte bine cu ce te confrunți, pentru că am fost acolo. Intenția mea, este ca tu să fii pregătită pentru ceea ce vrei să faci în viitor. Iar când spun pregătită, mă refer la următoarele aspecte:

 • dacă tot ești în această industrie, învață cum să-ți maximizezi această oportunitate. Inteleg că, majoritatea modelelor urmează același tipar, dar asta nu înseamnă că,  este bine și pentru tine. Eu îți voi arăta un mod mai inteligent de a naviga!
 • vreau să te asiguri că, sănătatea ta mentală, emoțională și fizică este PRIORITARĂ. Draga mea, videochat-ul nu este o carieră. Încearcă să înțelegi asta până nu este prea târziu. Nu-ți dedica toată energia și tot timpul acestei activități. Învață să spui nu! Eu te voi ajuta să-ți stabilești limite sănătoase și să le respecți!
 • vreau ca tu să ai un plan concret și realizabil în ceea ce priveste viitorul tău! Aici va fi momentul tău decisiv pentru viața și viitorul tău. Vom vorbi despre situația ta prezentă și vom stabili împreună clar, pentru cât timp vei mai face această activitate. Apoi, vom creea un plan pe care tu să-l urmezi.
 • vei învăța cum să te disciplinezi financiar și cum să-ți aloci un buget lunar! Viața de model aduce cu siguranță multe beneficii și avantaje. Tocmai de aceea, este foarte important cum gestionam acești bani și cum putem reduce lista de cheltuieli.
 • vei descoperi ce alternative de viitor ai după ce vei înceta activitatea de model! Una dintre cele mai des întânlite întrebări ale unui model, este: ce voi face după? Eu te voi ajuta cum să te pregătești pentru aceste alternative și cel mai important, cum să le recunoști.
 • vreau ca tu, să te eliberezi de frică. Foarte multe modele pe care le-am consiliat, erau încărcate de vină și rușine, pentru alegerea pe care au făcut-o.Te voi învăța cum să-ți asumi această alegere și cum să depășești valurile critice.
 • am o mulțime de alte lucruri și informații prețioase pe care, vreau să le împărtășesc cu tine. Așadar, draga mea, te voi ajuta să-ti cunoști valoarea și să recunoști dacă și când ești folosită.
 • și dacă tot vorbim de dezvoltare personală, te voi ajuta, să-ți găsești vocația. Atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat, te vei simți cu adevărat împlinită!

Înscrierile sunt limitate! Nu se acceptă mai mult de 10 persoane!

        Înscrierea este GRATUITĂ   

                           Plată integrală 1299 RON doar 999 RON

Plată în rate – 2 x 650 RON (a doua rată se achită după primele două ședințe )

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Despre Autor

Izvorul binelui În lume stĂ Într-o educaȚIe bunĂ

Mă numesc Liliana, am 34 de ani și sunt consilier dezvoltare personală, bloger, creator de conținut și tot ceea ce, vreau să fiu de fapt. Chiar nu contează asta atât de mult. Ce contează pentru mine cu adevărat, este să pot ajuta la evoluția și transformarea altora.

Îmi aduc aminte de perioada când și eu eram în căutare de răspunsuri. Am fost plină de griji și frică, de o disperare care nu mă lăsa, să văd lucrurile clar sau să iau deciziile potrivite pentru mine.

Dar cu ajutorul altor ghizi și mentori care, nici măcar nu știu de existența mea sau cât m-au ajutat, am reușit să pun cap la cap piesele lipsă din viața mea. Pe această cale, le mulțumesc tuturor acelor necunoscuți care mi-au vorbit prin cărțile lor, vocea lor, muzica lor, etc.

Ce BENEFICII obții de pe urma programului

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului

Înscrierile sunt limitate! Nu se acceptă mai mult de 10 persoane!

Cuprins

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită

 • Capitol  introductiv – vom face cunoștință. Este important atât pentru mine cât și pentru tine, să știi cu cine stai de vorbă și mai ales de ce. Fiecare întâlnire cu orice persoană, trebuie să îti dezvăluie intenția. Așa că, în acest capitol vom descoperi care ne este intenția.
 • Capitolul  1 – dezvăluirea situației tale actuale. În acest capitol vom intra mai profund în situația ta curentă. Asta te ajută să descoperi unde te afli și unde vrei să ajungi. 
 • Capitolul 2 – stabilirea clară a timpului pe care vrei să-l aloci. În acest capitol vom vorbi despre cea mai importantă monedă de schimb. Timpul. Cum alocăm acest timp, cât și unde. Din experiență, știu că activitatea de model consumă enorm de mult timp și energie. Tocmai de aceea, este important să decidem ce facem cu acest timp.
 • Capitolul 3 – ce vrei să faci mai departe? Din experiență personală cât și din experiența acumulată din observarea altor modele, această întrebare simplă, nu are un răspuns simplu. Asta pentru că, nu toată lumea are clar în minte, ce vrea să facă mai departe. Dacă nici tu nu știi, nu este nici un fel de problemă, vom descoperi împreună.
 • Capitolul 1 – stabilirea/crearea unui plan. Cu siguranță vom avea ceva de muncă dar în egală măsură, vom avea și rezultate. Draga mea, în acest capitol vom stabili un plan de rezervă. Acel plan care, are în vedere viața și viitorul tău. Ne vom asigura că, avem un plan concret și realizabil.
 • Capitolul 2 – maximizarea oportunității/încasărilor. În acest capitol, vom vorbi despre cum poți naviga într-un mod mai inteligent, prin a aduce mai multă calitate, nu cantitate. Nu ai nevoie să fii cu turma ca tu să ajungi la rezultatele dorite.
 • Capitolul 3  – disciplină financiară. În acest capitol (mai puțin plăcut dar necesar) vom învăța cum să ne disciplinăm financiar. Ar fi păcat să nu profiți de oportunitatea pe care o ai și să nu-ți chibzuiești banii într-un mod înțelept.
 • Capitolul 4 – cum să comunicăm eficient și clar. Majoritatea modelelor, nu și-au exprimat la timp propriile lor condiții si nevoi Nu uita că, ești într-o colaborare și nu o angajată. Nu uita că, tu îți plătești taxele, impozitele și procentul. Ai niște drepturi și este firesc să le primești!
 • Capitolul 1 – revizuirea planului (modul 2, cap 1) și punerea lui in practică. În acest capitol deja știi care este planul tău. Ne rămâne să descoperim și să găsim moduri de a-l pune în practică. Nu-ți face griji, sunt un infinit de posibilități și soluții. Trebuie doar să vrem 🙂.
 • Capitolul 2 – investește în educația și dezvoltarea ta. Foarte multă lume crede că, banii reprezintă puterea. Și de aceea, foarte mulți antreprenori sau oameni care au bani și investesc într-un business, eșuează. Fie își pierd banii, fie clienții. Adevarata putere nu este reprezentată de bani, ci de cunoștințe.

 • Capitolul 3 – ce alternative de viitor ai. În acest capitol vom dezbate posibilitățile și alternativele de viitor. Dacă ne rezumăm doar la ceea ce știm, nu vom avea nici o șansă de evoluție și progres. Ceea ce știm este limitat. Dacă permitem însă, alternativelor să ne găsească pe noi, atunci o vom alege și pe cea potrivită.

 • Capitolul 4 – cum ieșim din zona de confort. Cea mai grea provocare pentru noi toți, o reprezintă părăsirea zonei de confort. Așa că, în acest capitol vom vorbi despre cum ieșim din această zonă de confort și de ce este necesară această acțiune.

 • Capitolul 1 – scurtă recapitulare a modulelor. În acest capitol, vom relua ceea ce am Învățat până acum. Mergând pe premisa, repetiția este mama învățăturii, ne vom asigura că, ceea ce am invățat s-a integrat în sistemul nostru.
 • Capitolul 2 – ce ai realizat până acum. În acest capitol vom prezenta rezultatele pe care, le-am obținut până în prezent. La fiecare modul, respectiv fiecare capitol, vei avea niște task-uri de rezolvat. Acestea au menirea de a-ți arăta, cum te-ai descurcat până în prezent în realizarea planului tău de viitor.

 • Capitolul 3 – ce ai vrea să faci cu adevărat/ce vocație ai. În acest capitol vom descoperi împreună ce talente ascunse ai. Ce îți dorești tu cu adevărat și care este menirea ta. Din nou, nu-ți face griji dacă nu ai nici o idee. Te asigur că, ești arhiplină de idei strălucitoare.

 • Capitolul 4 – acum știi ce ai de făcut mai departe. Draga mea, felicitări că ai ajuns până aici.🥳🥳🥳. Au fost 4 săptămâni intense dar benefice pentru viitorul tău. Acum ai idee unde te afli, unde vrei să ajungi și ce poți face atunci când întâmpini obstacole. Mai mult decât atât, ai căpătat o prietenă pe viață. Sunt în continuare alături de tine!

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și o serie de bonusuri valoroase pentru acest proiect
Untitled design (9)
vei avea o întânlire 1 la 1 cu mine GRATUITă timp de 30 de minute

Mă voi asigura că, tu ai înțeles ceea ce ai nevoie să înțelegi pentru a merge mai departe. Dacă ai nevoie de lămuriri și extra îndrumare, sunt aici să ți le ofer din inimă.

care este planul tau1
vei avea discount 25% la cartea ghidul modelelor de succes

Draga mea, am pregătit pentru tine și pentru toate modelele, un ghid special cu informații prețioase.

Înscrierile sunt limitate! Nu se acceptă mai mult de 10 persoane!

Înscrierea este GRATUITĂ

Plată integrală – 1299 RON doar 999 RON

Plată în rate – 2 x 650 RON (a doua rată se achită după primele două ședințe) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

GARANȚIE

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumită

Cred foarte mult în acest proiect și în rezultatele pe care le poti obține. Tocmai de aceea, dacă după primele două ședințe nu ești mulțumită, vei primii banii înapoi în termen de 30 de zile!

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Draga mea aș fi dat orice, să fi avut această ocazie în trecut. Să fi fost cineva care să fie dispus să mă învețe, să mă ajute intr-un mod real și chiar să mă avertizeze.

Mi-am dat seama târziu, cum să profit de o oportunitate în viața mea și cum să mă pregătesc pentru viitorul meu. Am amânat ani de zile ceva ce era inevitabil.

Am tot așteptat la o schimbare doar că, această schimbare pe care mi-o doream eu, nu venea niciodată. Știi de ce?

Eram prea mândră să recunosc că, aveam nevoie de ajutor și de ce nu, de un șut în dos!

Iată câteva exemple care ți se vor întâmpla, dacă alegi să nu te înscrii.

 • vei rămâne în continuare dependentă de o activitate care nu-ți face plăcere
 • vei fi în continuare blocată pentru că nu ai alte alternative
 • vei fi confuză cu privire la viitorul tău
 • vei fi în continuare obosită și chiar depresivă continuând această activitate
 • nu vei fi pregătită în nici un fel după ce vei încheia activitatea de model
 • nu vei știi ce alternative de viitor ai pentru că nu te-ai pregătit din timp
 • vei rămâne în continuare într-o industrie care nu are nici un viitor pentru tine
Testimoniale

În întânlirea pe care am avut-o cu G. ea mi-a povestit urmatoarele: ,,Inițial am vrut să stau 3 ani în această industrie. M-am gândit că în acest timp, voi reuși să strâng bani pe care să-i investesc ulterior într-un business care mi-ar fi plăcut. Aveam o pasiune pentru poze și vroiam să-mi deschid un atelier, să-mi cumpăr aparatura necesară, etc. Doar că planul meu a picat încă din primul an, de când am văzut că eu nu reușesc să strâng nimic. Am intrat într-o fază în care, am uitat complet de ce am intrat în această industrie sau ce vroiam să fac cu viața mea. Abia dacă îmi ajungea timpul să mă odihnesc, ca să pot face față turelor de noapte. Am mai intrat și într-o relație toxică, iar cheltuielile erau și mai ridicate. Acum după 5 ani de activitate, m-am trezit că numai suport aceasta industrie și că nu știu ce să fac mai departe’’

După discuția cu mine, G. mi-a declarat următoarele: ,,Liliana ar trebui să mergi pe la toate studio-urile și să le vorbești fetelor despre asta. Chiar simt că am o șansă acum, să fac lucrurile mai bine și să mă pregătesc pentru un altfel de viitor. Mi-e mult mai clar acum ce am de făcut. Îți dai seama că am multe regrete, dar măcar acum am o direcție.’’

Într-o altă discuție pe care am avut-o cu D. ea mi-a spus așa: ,,Am fost model timp de 10 ani, ca la sfârșit să plec cu nimic. Am avut o perioadă de glorie în care, am cheltuit în stânga și în dreapta, fără să mă gândesc la repercusiuni. Nu știu de ce am avut senzația că voi strânge o sumă frumușică de bani la final, mai ales că făceam câteva mii la perioadă. Nu știu unde s-au dus acei bani, pentru că nu am nimic înafară de frustrări. Iar acum, neavând un alt domeniu de activitate, m-am angajat ca trainer la un studio. Deși sunt sătulă de asta. Ce șanse mai am acum, mai ales că am o vârstă?’’

După câteva întânliri pe care le-am avut cu D. am primit următorul feedback: ,,Nu am crezut că voi ieși din depresia asta care m-a ținut câțiva ani buni. Nici măcar nu mi-am dat seama cât de dependentă sunt de această industrie. Nu mai sunt model dar sunt trainer. Ce naiba? E acelasi lucru. Acum mă simt motivată să cred mai mult în mine și să am curaj să ies din ciclu ăsta în care mă învârt de 12 ani.’’

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrierile sunt limitate! Nu se acceptă mai mult de 10 persoane!

Înscrierea este GRATUITĂ

Plată integrală – 1299​ RON doar 999 RON

Plată în rate – 2 x 650 RON (a doua rată se achită după primele două ședințe) 

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagina, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.